Адреса

м. Львів, вул. Щирецька, 36

Графік

Вт-Нд: 10:00-19:00
Пн: вихідний

Тролейбус

№22, №23

Автобус | Маршрутка

№10, №16, №18, №7, №11, №13, №14, №21, №23, № 25, №27, №32, №33, №48, №51, №109, №111, №113, №114, №115, №119, №131, №133, №141, №171, №7Н

Паркінг

Безкоштовний: 08:00-22:00

Півдюйма
«Півдюйма» — теплотехніка, водопостачання, каналізація, сантехніка. Мережа професійних центрів з продажу систем тепловодопостачання та водовідведення пропонує широкий асортимент європейської продукції систем опалення, водопостачання, водовідведення, фільтрації та кондиціонування. Швидке реагування на замовлення дозволяє нам оперативно відібрати та передати Вам товар у зручний для Вас спосіб: самовивіз, чи доставка кур’єрською службою. «Півдюйма» пропонує послуги власного проектного відділу з досвідченими інженерами, що дає змогу виконувати розрахунки, розробити проектну документацію, а також надавати консультації в прийнятті проектних рішень і підборі обладнання.

Наші послуги: каналізація; системи поливу, водопроводу та газопостачання; труби та філінги; котли, теплові насоси, бойлери; водонагрівачі; насосне обладнання; радіатори конвектори, рушникосушарки; ізоляційні матеріали; системи фільтрації; розширювальні баки; лічильники; вентиляційні системи; змішувачі; інсталяційні системи

Ще з категорії «Сантехніка»

Аквамаркет - це мережа магазинів плитки та сантехніки з багаторічним досвідом. Одна з наших конкурентних переваг – найширший вибір сантехніки та плитки у великих містах України: Одеса, Львів, Київ, Вінниця, Івано-Франківськ. Сьогодні для вас у магазинах Аквамаркет доступні: персональний менеджер, онлайн-консультація з контакт-центром та можливість купити сантехніку в інтернет-магазині. Ми не маємо меж та рамок і привеземо для вас більш ніж 200 світових брендів на кращих конкурентних умовах. Просто довіртеся нашим компетентним менеджерам і насолодіться зручним розташуванням товарів в експозиції, високим рівнем сервісу наших фахівців з надання сервісної підтримки, найкращими ціновими пропозиціями на меблі та сантехніку для ванної кімнати від провідних світових брендів.

керамічна плитка, змішувачі, ванни, меблі для ванної, душові системи, душові кабіни, перегородки, піддони, інсталяційні системи, кераміка, водонагрівальні системи, рушникосушарки

Пн - Нд: 10:00 - 19:00

Адреса: Торгівельна лінія по вул. Західній, 4, № 29, (ТЦ Будмаркет), 1ий поверх

Магазин сантехніки "Аква-Рум" пропонує: змішувачі та комплектуючі до них; кухонні мийки; витяжки; сифони; аксесуари для ванної кімнати; кераміку; ванни; душові кабіни та гідробокси ТМ Gat, Voes, Colombo, Haiba, Porta. Відмінна якість, доступні ціни!

вентиляція, аксесуари, мийки, витяжки, змішувачі

Пн - Нд: 10:00 - 19:00

Адреса: Торгівельна лінія по вул. Західній, 4, № 6 (ТЦ Будмаркет), 1ий поверх

В салоні сантехніки​ представлені: меблі для ванної кімнати, змішувачі, умивальники, душові кабіни, піддони, двері в душову, дзеркала, підсвітка, унітази, біде та аксесуари від провідних виробників: ELITA GROUP, Italian Style, KOLO, Cersanit, KALDEWEI, PMD, Armatura, AlcaPLAST, Badico та багато ін.

Пн - Нд: 10:00 - 19:00

Адреса: Торгівельна лінія по вул. Західній, 4, №45 (ТЦ Будмаркет), 1ий поверх

Компанія "СанТоп" працює на ринку дистрибуції санітарно-інсталяційних матеріалів та опалювальної техніки з 2002 року. Головна мета магазину - задоволення потреб клієнтів. Переваги нашого магазину: прямі поставки від виробників, постійна наявність товарів на складах, низькі ціни, індивідуальний підхід до кожного клієнта.

котли, бойлери, каміни, радіатори, конвектори, труби, шланги, насоси, змішувачі, сифони, сантехніка, мийки, вентиляція

Пн - Нд: 10:00 - 19:00

Адреса: Торгівельна лінія по вул. Західній, 4, № 15 (ТЦ Будмаркет), 1ий поверх

ТВК «Південний» © 2023 Усі права застережено